Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  11:00 πμ
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 22:28

Βόνιτσα: στο περιφερειακό ο προβληματισμός για την «ανατολική είσοδο» προς Αμβρακία Οδό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επερώτηση για την «ανατολική είσοδο προς Βόνιτσα» της Aμβρακίας Οδού κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρναβιάς προκειμένου να απαντηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σημειώνει πως  σημαντικά προβλήματα υπάρχουν καθώς ο  δρόμος μετά την έξοδο στον οποίο διοχετεύεται όλη η κίνηση προς Άκτιο είναι στενός και υπερυψωμένος περίπου ένα μέτρο από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Στην περιοχή υπάρχει ο συνοικισμός Πλατανιάς.

Από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται κάτοικοι του συνοικισμού και παιδιά, κατά μήκος του δραστηριοποιούνται μικρές επιχειρήσεις και εκατέρωθεν του δρόμου υπάρχουν κτήματα που απασχολούνται αγρότες της περιοχής.

Στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα ακόμα και θανατηφόρα λέει ο κ. Καρναβιάς και επερωτάται ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης τι σχέδιο έχει η περιφέρεια και αν προτίθεται να τοποθετηθεί σήμανση στο δρόμο καθώς επίσης και κιγκλιδώματα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 120 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News