Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:54 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 18:52

Μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών: 32 θέσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η προκήρυξη 7K2022 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 3.720 θέσεων μονίμου προσωπικού (νοσηλευτών) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, και ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.

Στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας κατανέμονται συνολικά 32 θέσεις, που αφορούν 8 το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και 24 το Νοσοκομείο Αγρινίου.
Αναλυτικά η κατανομή είναι η εξής :

ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 5 θέσεις
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” 6 θέσεις
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 14 θέσεις
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” 2 θέσεις
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 5 θέσεις

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι ήδη εργάζονται σε νοσοκομεία και τους οποίους η εμπειρία στη διάρκεια της πανδημίας, θα τους πριμοδοτήσει με μόρια για την πρόσληψή τους. Για αυτό το λόγο εξάλλου υπήρξε και καθυστέρηση στην προκήρυξη, καθώς τα αρμόδια υπουργεία εξέταζαν το πως θα υπάρξει «έξτρα» μοριοδότηση μιας και τελικά υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 472 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 18:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία