Καθηγητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Γαβαλούς παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παναστασίου την εργασία του σχολείου με τίτλο «Μήπως πρέπει να μάθεις σε ποια οδό μένεις…στο Αγρίνιο;».

Συγκεκριμένα,χθες, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γαβαλούς κ. Δανιάς Βασίλειος  , ο Σχολικός Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου κ. Νάκος Κωνσταντίνος καθώς και οι εκπαιδευτικοί  κ. Ραυτοπούλου Νίκη και Μαυρογιάννης Αδαμάντιος  παρέδωσαν στον Δήμαρχο κ. ΓεώργιοΠαπαναστασίου  την εργασία του σχολείου ολοκληρωμένη, σε ηλεκτρονική μορφή (stick).

Προηγήθηκε η πετυχημένη παρουσίαση  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, του Πολιτιστικού Προγράμματος του Γυμνασίου Γαβαλούς για το σχολικό έτος 2021-2022 , με θέμα  «Μήπως πρέπει να μάθεις σε ποια οδό μένεις…στο Αγρίνιο;»

Η εργασία περιλαμβάνει τις ονοματοθεσίες 800 δρόμων και 34 πλατειών της πόλης του Αγρινίου.

Έτσι λοιπόν οι κάτοικοι των οδών αυτών και γενικότερα οι δημότες   αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορέσουν να μάθουν ποιο ήταν το πρόσωπο ή το ιστορικό γεγονός που προς τιμήν του πήρε το όνομά του η οδός ή η πλατεία.


agrinionews.gr