Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  2:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 10:47

Βασίλης Φωτάκης: Συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης με ανάρτηση του στο facebook συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Αποτελεί την ηθική επιβράβευση του αγώνα σας και συνάμα ένα καινούριο ξεκίνημα, αφού ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων σας θα είναι διαρκής και επίπονος. Σήμερα που ο τόπος μας βιώνει δυσκολίες έχει ανάγκη από εσάς, από καταρτισμένους επιστήμονες, προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια του.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας στην επιτυχία σας.

Να θυμίσω σε όλους όσοι συμμετείχαν ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

Η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις… μονοπάτια πολλά.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News