Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  6:59 μμ
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 23:24

Δήμος Αγρινίου: Περισσότερα από 350 παιδιά στο daily camp

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περισσότερα από 350 παιδιά συμμετείχαν  στο daily camp που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, σύμφωνα με την οποία μετά από δύο χρόνια «ανάπαυλας» λόγω covid-19 η σπουδαία καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση του Δήμου Αγρινίου, το daily camp, επανήλθε!

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου, 360 παιδιά από την περιοχή του Αγρινίου ηλικίας 5 έως και 12 ετών, αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα πρωινά τους ασχολούμενα με δρομικά αγωνίσματα, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, αλλά και σκάκι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου!

Ο Δήμος Αγρινίου πριν την πανδημία πραγματοποιούσε τη διοργάνωση αυτή με ιδιαίτερη συμμετοχή και μεγάλη αποδοχή από τους γονείς και γι’ αυτό δεσμεύτηκε να πραγματοποιεί αντίστοιχη διοργάνωση κάθε χρόνο, η οποία συνεχώς θα εμπλουτίζεται!

Η φετινή διοργάνωση, μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας αποτέλεσε ευχάριστη «ανάσα» για τα παιδιά, μετά από δύο χρόνια που ο χειμώνας έβρισκε όλους έγκλειστους λόγω covid-19 και το καλοκαίρι σαφώς δεν ήταν το αναμενόμενο για τον καθένα.

Καθημερινά επί ένα μήνα τα παιδιά απολάμβαναν το παιχνίδι με δημιουργικό τρόπο και παράλληλα οι οικογένειές τους έβρισκαν ένα άκρως δελεαστικό οικονομικό πακέτο.

Δήμος Αγρινίου: Περισσότερα από 350 παιδιά στο daily camp
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης

«Το daily camp διήρκησε 4 εβδομάδες και σε κάθε εβδομάδα συμμετείχαν 90 παιδιά. Διοργανώθηκε από το Δήμο Αγρινίου μετά από δύο χρόνια πανδημίας και η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και το πρόγραμμα είχε πολλές και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως δρομικά αγωνίσματα, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, αλλά και σκάκι.

Οι παροχές στα παιδιά ήταν πλούσιες, θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς συμπολίτες μας να αθληθούν και να απολαύσουν τη λήξη του σχολικού έτους σε ένα καλό περιβάλλον με καλή υποστήριξη από τους 7 γυμναστές που υποστήριζαν την διοργάνωση.

Θα συνεχιστεί και σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Η τιμή συμμετοχής ήταν για κάθε εβδομάδα 30 ευρώ, ενώ αν κάποια οικογένεια είχε και άλλα παιδιά, η τιμή για το δεύτερο παιδί ήταν 15 ευρώ και διαμορφώνονταν ανάλογα αν η οικογένεια είχε και άλλο παιδί. Θεωρούμε πως ήταν ελκυστική η τιμή για τους ενδιαφερόμενους γονείς, οι οποίοι μπορούσαν να φέρνουν το παιδί τους από το πρωί στις 08.40 και το πάρουν στις 13.15 και το χρόνο αυτό το παιδί τους τον αξιοποιούσε δημιουργικά» τόνισε μιλώντας στη «Σ» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δήμος Αγρινίου: Περισσότερα από 350 παιδιά στο daily camp

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News