Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 13:01

Γιγάντια προκήρυξη ΑΣΕΠ σε Υγεία: Αιτήσεις και Δωρεάν Μητρώο για (3700 διορισμούς)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr ανακοινώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα η πολυαναμενόμενη προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την μονιμοποίηση σχεδόν 4.000 νοσηλευτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν το Proson, η δημοσίευση του διαγωνισμού αναμένεται να περιέχει τελικά περίπου 3.700 θέσεις νοσηλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα δεχτεί χιλιάδες αιτήσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι στην προκήρυξη για το ΕΣΥ για τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της ή δουλεύουν ακόμα ως επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας, για την αντιμετώπιση των αναγκών του κορονοϊού.

Στον διαγωνισμό θα ζητούνται άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι ειδικότητες θα αφορούν κυρίως νοσηλευτές και βοηθούς νοσηλευτών.

Φτιάξτε το Μητρώο σας εντελώς Δωρεάν ΑΣΕΠ (απαραίτητη) μέσω του Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια απαξ εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) –
Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση και στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις καθώς και έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μέσω mail και viber για όλες τις προκηρύξεις

Φτιάξτε το Μητρώο σας εδώ

Πώς θα κάνετε αίτηση στην προκήρυξη

Εφόσον πριν έχετε κάνει το Μητρώο ΑΣΕΠ ή έχετε ολοκληρώσει την επικαιροποίηση του το Proson.gr αναλαμβάνει την αίτηση για εσάς και την κατάθεση του φάκελου σας έγκυρα και έγκαιρα

Επικοινωνήστε εδώ με το Proson.gr για να σας κάνουμε την αίτηση στην Προκήρυξη

Πηγή: ALFAVITA.GR

Διαβάστηκε 473 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία