Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  4:03 πμ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 01:04

Αναβάλλεται η κινητοποίηση της Πέμπτης 14/7 στο Νοσοκομείο Αγρινίου ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Διευθυντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναβάλλεται η αυριανή κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπως ανακοίνωσε η Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ι.Ν.Ν.Α.Α.) ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Διευθυντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής. Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ι.Ν.Ν.Α.Α.) εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τη ξαφνική απώλεια του εξαίρετου Συναδέλφου και Διευθυντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος υπηρέτησε ακούραστα και με τεράστια προσφορά επί σειρά ετών, με ήθος, ανιδιοτέλεια και συνέπεια.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Με απόφαση του Δ.Σ. αναβάλλεται η προγραμματισμένη κινητοποίηση της Πέμπτης (14/7/2022) στον προαύλιο χώρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας

Αραβανής Μάκης                                                      Πατρινού Βάνα

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 244 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News