Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  11:18 μμ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 22:56

Η τελική «επτάδα» για τους υποψήφιους Διοικητές της 6ης ΥΠΕ-Ποιοι διεκδικούν τις θέσεις των υποδιοικητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οριστικοποιήθηκε η τελική«επτάδα» για τους υποψήφιους Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) αλλά και η «14αδα» και τους δυο υποδιοικητές εκάστης ΥΠΕ.

Σημειώνεται ότι οι επτά (7) πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις (14) πρώτοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή. Η τελική τριάδα θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει.

Οι υποψήφιοι μοριοδοτήθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως, αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε και μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψηφίους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νέοι Διοικητές  και Υποδιοικητές ΥΠΕ αναμένεται να διοριστούν περί τα τέλη Ιουλίου.

Η επτάδα για την θέση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας που περιλαμβάνει και την Αιτωλοακαρνανία:

Η 14αδα για την θέση των υποδιοικητών  της 6ης Υγειονομική Περιφέρεια :

 Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες α) των Αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και β) των Επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των οικείων προσωρινών πινάκων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου και τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) αίτησης που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Σημειώνεται ότι οι επτά (7) πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις (14) πρώτοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή.

Σχετική ειδοποίηση θα αποσταλεί πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της συνέντευξης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 93 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News