Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  10:57 μμ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 22:40

Αγρίνιο: Θηβαίος και Μάργαρης συνεπήραν το κοινό στο κατάμεστο «Ελληνίς» (εικόνες - video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια από τις ωραιότερες μουσικές συναντήσεις του καλοκαιριού στο Αγρίνιο, αυτή του Χρήστου Θηβαίου και του Παναγιώτη Μάργαρη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσες και όσοι βρέθηκαν στον κατάμεστο θερινό κινηματρογράφο της πόλης «Ελληνίς». 

Ο δροσερός κήπος μετατράπηκε σε ιδανικό χώρο για μια συναυλία όπου κυριαρχούσαν η αισθαντική ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου και ο ήχος των χορδών από τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη! 

Πάρτε μια γεύση από τη συναυλία με την πολύ γνωστή μουσική δημιουργία «Δεν έκανα τραγούδια μακρινά» (μουσική: Γιώργος Ανδρέου, στίχοι: Παρασκευάς Καρασούλος):


Και στο Αγρίνιο, μέσα από τις ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου, τους αυτοσχεδιασμούς αλλά και τη θερμή συμμετοχή του κόσμου, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ήταν γεμάτο από  συγκινητικές και νοσταλγικές στιγμές.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των «Συνήθων Υπόπτων» αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντήθηκαν  με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια. 

Δείτε εικόνες: 

Οι δύο καλλιτέχνες  γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 153 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News