Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  5:35 πμ
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 12:56

“Συμμαχία για το Μέλλον”: «Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και θέλει την στήριξη όλων μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» καλεί τους δημότες να στηρίξουν τη στάση εργασίας των εργαζομένων του νοσοκομείου καθώς όπως αναφέρει «Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και θέλει την στήριξη όλων μας»

Συγκεκριμένα:

Από τις 48 οργανικές θέσεις ιατρών, είναι καλυμμένες μόνο οι 27 και κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί και βρίσκονται στις θέσεις τους με παρατάσεις οι οποίες λήγουν τέλος του έτους.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί στους νοσηλευτές και τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Πόροι δεν δίνονται, προσλήψεις δεν γίνονται, οι επικουρικοί δεν νομιμοποιούνται και αυτοί που βρίσκονται εκτός συστήματος λόγω μη εμβολιασμού, δεν επαναφέρονται.

Η κατάσταση είναι τραγική, το νοσοκομείο μας σε κίνδυνο και η κυβέρνηση αδιαφορεί, διαλύει το ΕΣΥ και πριμοδοτεί την ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Καλούμε όλους τους δημότες, να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους, στηρίζοντας την στάση εργασίας των εργαζομένων του νοσοκομείου μας, που πρέπει να μετατρέψουμε σε παλλαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας για το διαφαινόμενο κλείσιμο του νοσοκομείου και να στηρίξουμε τη θέση μας, ότι τα δύο Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να σταματήσουν να είναι διασυνδεδεμένα και να γίνουν άμεσα ανεξάρτητα.

Η ύπαρξη του Νοσοκομείου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Εάν δεν ενεργοποιηθούμε και δεν παλέψουμε, δεν πρόκειται να μας χαρισθεί τίποτα.

Την Πέμπτη 14/7/2022 στις 12.00 όλοι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 199 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News