Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  6:19 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 20:23

Αγρίνιο: Με επιτυχία το πρόγραμμα επιμόρφωσης των μεταφορέων ασθενών του ΕΣΥ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 28/06/2024 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Αγρινίου ο πρώτος από τους τρεις (3) κύκλους του «Εκπαιδευτικού Προγράμματος Επιμόρφωσης του Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών του ΕΣΥ» διάρκειας 10 ημερών σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα είναι θεωρητικής εκπαίδευσης και εκμάθησης τεχνικών δεξιοτήτων, σε σύνολο 70 διδακτικών ωρών.

Στον 1ο κύκλο εκπαίδευσης συμμετείχαν 28 Εκπαιδευτές και 17 Μεταφορείς Ασθενών από το Νοσοκομείο Αγρινίου και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς και από το ΚΕΦΙΑΠ Αγρινίου.

Το πρόγραμμα συντονίζεται από τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας παραμένει πιστή στην δέσμευση της για συνεχή εκπαίδευση όλου του προσωπικού με σκοπό την διαρκή βελτίωση παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 130 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News