Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  6:44 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 20:07

Παναιτωλικός: Με υψηλές προσδοκίες η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν! (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα στο Emileon η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού, η οποία ήταν «ανοιχτή» για τα τοπικά ΜΜΕ.

Η ομάδα του Παναιτωλικού μπαίνει εκ νέου σε επίσημο, εντατικό, πρόγραμμα προπονήσεων με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Πετράκη και του επιτελείου του.

Κατά την πρώτη προπόνηση οι παίχτες έδειξαν διάθεση παρά την ζέστη, ικανοποιώντας το τεχνικό επιτελείο, το οποίο σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις για την ομάδα του Παναιτωλικού και για την ακόμη καλύτερη απόδοσή της!

Δείτε τι αναφέρει η ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Μετά από δύο προπονήσεις προσαρμογής (Παρασκευή – Σάββατο) η ομάδα μας άρχισε σήμερα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας με ανοικτή την απογευματινή προπόνηση σε ΜΜΕ και κοινό.

Συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό της από πέρσι: Τσάβες, Στεργιάκης, Παρδαλός, Παπαζώης, Μπακάκης, Μαυρίας, Μλάντεν, Στάγιτς, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Κοντούρης, Τορεχόν, Λιάβας, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο.

Τα νέα αποκτήματα: Παντελάκης, Αγαπάκης, Σιέλης, Μαϊντέβατς, Ρουίθ Πάλμα.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομής: Μάνος (2005), Ράδος (2005), Γαλιάτσος (2006), Χόντζα (2007).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο Emileon και από την Κυριακή στο Καρπενήσι.

Πέραν όμως όλων αυτών αξίζει να τονιστεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη (04/07/24), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας), η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Δήμος Αγρινίου, με την συμμετοχή του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας και της πρότασης για τις επίσημες εμφανίσεις των αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025 μέσω Συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρηθεί από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γεράσιμο Μπελεβώνη και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News