Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  4:12 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 17:55

Η Αγρινιώτισσα Λάουρα Ροκοπάνου με ποδήλατο σε brevet 600 χλμ. - Στο Αργυρόκαστρο από το Μεσολόγγι και πάλι πίσω, σε 39 ώρες! (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν 16 ποδηλάτες, ανάμεσά τους η Αγρινιώτισσα Λάουρα Ροκοπάνου που ήταν και η μοναδική γυναίκα, συμμετέχοντας σε brevet 600 χιλιομέτρων που διοργάνωσαν οι φίλοι του ποδηλάτου Μεσολογγίου!

Με ελάχιστες ώρες ύπνου και μέσα σε 39 ώρες κάλυψε την απόσταση από το Μεσολόγγι μέχρι το Αργυρόκαστρο της Αλβανίας και πάλι πίσω (600 χλμ) κάνοντας μια διαδρομή που δεν απαίτησε μόνο δύναμη και αντοχή αλλά και ψυχικά αποθέματα.   

Τι αναφέρει σε ανάρτησή (απ' όπου και οι φωτογραφίες) η Λάουρα Ροκοπάνου:

Είχαμε 40 ώρες ξεκινήσαμε 00.01 βράδυ Παρασκευής το κίνητρο μ μεγάλο να κάνουμε ποδήλατο 600 km brevet! Να αλλάξουμε Χώρα!!!!!?? Μεσολόγγι ?? ??Αλβανια ?? και παλι πισω σημερα στις 15.00μμ!!! Οπότε ναι ήμουν πάνω στο ποδήλατο κάπου στις 30 ώρες κοιμήθηκα 3 ώρες και τελικά πάρα μια ώρα το τερμάτισα! 39... Τίποτα δεν θα γινόταν εάν δεν έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν ! Το αγαπημένο μ support Vasiliki Skopi να με περιμένει στα Γιάννενα να με ταιζει να μου φερνει καθαρα ρουχα να με φροντιζει ! Κωνσταντινος Ανδρωνης που ξερω πως θα ερχοταν και στον αλλο κοσμο για να μην μου συμβει κατι ! Δεν είναι απλά εμπειρία είναι στιγμές 600 και βάλε! Μαμά Amalia Rokopanou Μπαμπά Σωτήρης Ροκοπάνος τα καταφέρα! Aggeliki Rokopanou Tereza Rokopanou η δύναμη μου μαζί με τα 3 μου παιδιά η ζωή μου? . Και ξεχωριστά την ηρεμη δύναμη τον δάσκαλο που έχουν οι μαθητές του, το καλύτερο πρότυπο τους !!μαζί μου εκεί σε όλα! Τον συνοδοιπορο μ σε αυτό το μακρινό ταξίδι χίλια ευχαριστώ Βασίλης Οικονόμου ?‍♂️?‍♀️ Brevet Μεσολογγίου λοιπόν! ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Γούρια Ρίγανη Καλύβια Αγρίνιο Αμφιλοχία Άρτα Φιλιπιαδα Ιωαννινα Αργυρόκαστρο Αλβανία!!! Και πάλι πίσω!!!!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 245 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 23:40
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News