Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:50 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:59

Πανελλαδικές 2022: οι «πρώτοι των πρώτων» του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέλος μπήκε σήμερα στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων  με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι  καταστάσεις αναρτήθηκαν  στα σχολεία με τις λίστες να περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Tαυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να  βρουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί.

Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν βεβαίως και φέτος πολλοί μαθητές Λυκείων του Αγρινίου οι κόποι των οποίων ανταμείφθηκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν μέχρι τώρα:

Από τους υποψηφίους του 1ου Λυκείου πρώτευσαν οι Θεόδωρος Φασούλας (Σπουδών Υγείας) , Ραφαηλία Γίδαρη (Σπουδών Υγείας) , Ιωάννα-Ανδριάννα Ψαρρά (Σπουδών  Υγείας) και Αλεξάνδρα-Γεωργία Αρβανίτη (Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Από τους υποψηφίους του 2ου Λυκείου πρώτευσαν οι Γεώργιος Καρτέρης (μέσο όρο 19,10-Υγείας), Ελευθέριος Λαζαρίνης  (19,05- Θετικών) και Σωτήρης Πεσλής (18,65 Οικονομία-Πληροφορική).

Από τους υποψηφίους του 3ου Λυκείου πρώτευσαν οι Θεοδώρα Σκουτέρη, Μαρία- Ελένη Σκιαδά και Πηνιώ Μέντζου .

Από το 4ο ΓΕΛ Αγρινίου οι πρωτεύσαντες ανά τομέα είναι οι Ελένη-Μαρία Χονδρογιάννη (Μ.Ο. 17,52) – Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ελένη Γυφτάκη (Μ.Ο. 17,98) – Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Σπυρίδων Κρικρής (Μ.Ο. 17,90) – Θετικών Σπουδών, Παναγιώτης Παναγιώτου (Μ.Ο. 17,28) – Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Από τους υποψηφίους του 5ου Λυκείου πρώτευσαν οι Αναστασία Κάκου  (18,2 Υγείας), Παναγιώτης Παπαευθυμίου  (17,53- θεωρητική)και Χρήστος Καλαντζής  (17,5 Θετική)

Από τους υποψηφίους του 6ο ΓΕΛ Αγρινίου πρώτευσαν οι Αθανάσιος Σακελλαριάδης , Θεοδωρος Παναγιωτόπουλος και Δήμητρα Σαλαούνη.

Από τους υποψηφίους του Μουσικού Σχολείου πρώτευσαν οι Κωνσταντίνος Ρεντζέπης  (18.395, υγείας- απόφοιτος) , Ευτυχία Κανατσούλη  (17.890-θετική) και Ελένη Παπαθανασίου  (17.570- Οικονομίας).

Από τους υποψηφίους του 1ου ΕΠΑΛ πρώτευσαν οι  Παύλος Τσιούμας (μ.ο. 17,85), Δημήτριος Μολώνης  (17,5) και Άγγελος Τασούλης  (17,2).

Από τους υποψηφίους του 2ου ΕΠΑΛ πρώτευσαν οι Αθανάσιος Ζάγκας  (19,75-Υγείας), Λαμπρινή Καντερέ (19,33-Υγείας) και Κωνσταντίνα Σουλιώτη (18,43-υγείας).

Σειρά πλέον για τους υποψηφίους παίρνει η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο ( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

Σημειώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) έτους 2022 θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουλίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 459 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.