Κυριακή, 19η Μαίου 2024  5:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 13:05

Αγρίνιο: Με αφιέρωμα στον Λίνο Κόκοτο η τελευταία εκδήλωση της Σχολής Τοπικής Ιστορίας «Αθανάσιος Παλιούρας» (Κυρ 12/5/2024 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ανακοινώνει την τελευταία εκδήλωση της περιόδου 2023-2024.

Μετά τις ομιλίες καλλιτεχνών, επιστημόνων και ειδικών ερευνητών, για την Τοπική Ιστορία, ακολουθεί ως τελετή λήξης της περιόδου, μια συναυλία αφιερωμένη στον σπουδαίο Αγρινιώτη συνθέτη Λίνο Κόκοτο. Η συναυλία με τον Παύλο Μπερμπερίδη και το πενταμελές συγκρότημά του, θα περιλαμβάνει τραγούδια του Λίνου Κόκοτου και θα γίνει παρόντος του συνθέτη, ο οποίος θα έρθει στην πόλη μας ειδικά για αυτόν τον λόγο.  

Η μουσική αυτή εκδήλωση θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 20.00, με είσοδο 5€.

Διαβάστηκε 608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.