Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 18:57

Κεραμέως: «Έρχονται πάνω από 8.500 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών το καλοκαίρι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Τον Σεπτέμβριο θα τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή το νέο ολοήμερο σχολείο» σημείωσε η Υπουργός

Στους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών που θα γίνουν το καλοκαίρι, το νέο και ενισχυμένο ολοήμερο σχολείο, αλλά και την κατάσταση στα πανεπιστήμια αναφέρθηκε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Αρχικά τόνισε ότι φέτος το καλοκαίρι θα γίνουν πάνω από 8.500 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα πιάσουν δουλειά τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά. Όπως εξήγησε, τον Σεπτέμβριο θα τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή το νέο ολοήμερο σχολείο με το διευρυμένο ωράριο έως τις 5.30 το απόγευμα, το οποίο θα είναι ανοικτό για κάθε παιδί, δίχως άλλα κριτήρια και «κόφτες».

Η κυρία Κεραμέως σημείωσε ότι φέτος θα υπάρξει πλήρης εφαρμογή της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, κάνοντας λόγο για ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για να γίνεται το σχολείο καλύτερο. Ταυτόχρονα τόνισε πως δρομολογείται και η ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία