Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  1:19 πμ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 19:19

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εσωτερικές πόρτες σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, που θα βρείτε στην Xilotech είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το design και σας περιμένουν σε πολύ προσιτές τιμές. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή και ανακαλύψτε μοντέρνες ή κλασικές μεσόπορτες, ξύλινες, από μασίφ ξύλο, λάκα, PVC ή κόντρα πλακέ θαλάσσης με ή χωρίς κάσα. Στην ίδια συλλογή θα βρείτε, επίσης, πόρτες laminate, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τη μεγάλη αντοχή τους. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στη διακόσμηση του χώρου σας, ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα χρωματικών προτάσεων και… ανοίξτε την πόρτα στην αισθητική!

Συρόμενες ντουλάπες, η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι!

Οι συρόμενες ντουλάπες της Xilotech αποτελούν την ιδανική λύση για οργάνωση και αξιοποίηση του χώρου σας. Διατίθενται σε μονόφυλλες, δίφυλλες και τρίφυλλες εκδόσεις, ενώ για τις πιο δύσκολες γωνίες του σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε και μια γωνιακή, σε εξίσου προσιτές τιμές, που τις καθιστούν προσβάσιμες σε όλους. Ανακαλύψτε τη συρόμενη ντουλάπα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο και απολαύστε… ευελιξία και αισθητική!

xilotech.gr

Ανοιγόμενες ντουλάπες για άνεση υψηλής αισθητικής!

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες υπνοδωματίου της Xilotech είναι ιδανικές για κάθε κρεβατοκάμαρα, προσφέροντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο και μοντέρνα αισθητική. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική, είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών και μπορούν να γίνουν δικές σας σε πολύ προσιτές τιμές. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μία κομψή πινελιά στο χώρο. Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα και Γλυκά Νερά, διαφορετικά κάντε click στο xilotech.gr, ανακαλύψτε τις μοντέρνες επιλογές και μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν οργανωμένο και στιλάτο χώρο.

Διαβάστηκε 124 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 19:25
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία