Κυριακή, 19η Μαίου 2024  4:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 18:49

Αιτωλοακαρνανία: Με λεωφορεία στην Αθήνα οι συνταξιούχοι για να διαμαρτυρηθούν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα μου έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου στην Αθήνα θα συμμετάσχουν τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας γι’ αυτό και λεωφορεία θα αναχωρήσουν τα ξημερώματα από μεγάλες πόλεις.

Η ανακοίνωση των συνεργαζόμενων σωματείων

Περιφερειακή σύσκεψη με τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων του νομού Αιτωλ/νίας πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 07-06-2022 ώρα 10:30 π.μ. στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος και οι Διοικούσες Επιτροπές των παραρτημάτων του σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αιτωλοακαρνανίας από την Αμφιλοχία, τον Αστακό, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο. Συμμετείχε και το σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λευκάδας.

Από τις Ομοσπονδίες μας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. , συνάδελφος Παντελής Τάτσης και από την Ομοσπονδία συνταξιούχων Ι.Κ.Α. , ο αναπληρωτής Ταμίας, συνάδελφος Τάσος Κλάδης.

Μετά τις εισηγήσεις των συναδέλφων από τις Ομοσπονδίες, τις τοποθετήσεις των σωματείων, αλλά και των προσκεκλημένων, αποφασίστηκε η συμμετοχή των σωματείων και των συνταξιούχων των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας στην Πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών Οργανώσεων, την Παρασκευή 24-06-2022 ώρα 11:00 π.μ. στην Αθήνα πλατεία Κλαυθμώνος.

Κύρια αιτήματα των συνταξιούχων είναι:

Η γενναία αύξηση των συντάξεων τώρα. Κατώτερη σύνταξη στα 650 €.
Η λήψη άμεσων μέτρων κατά της ακρίβειας.
Η επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και του ΕΚΑΣ.
Μέτρα στήριξης του Δημόσιου συστήματος υγείας. Να μην κλείσει το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Λεωφορεία θα αναχωρούν από τις πόλεις του νομού όπως παρακάτω:

ΑΓΡΙΝΙΟ ώρα 05:45 π.μ. από τα τρένα.

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ώρα 05:30 π.μ. από τον κόμβο Αμφιλοχίας.

ΑΣΤΑΚΟ ώρα 05:15 π.μ. από το λιμάνι.

ΑΙΤΩΛΙΚΟ ώρα 05:30 π.μ. από το σταθμό του ΚΤΕΛ.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ώρα 05:50 π.μ. από το Σούπερ Μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΝΑΥΠΑΚΤΟ ώρα 06:30 π.μ. από την κεντρική πλατεία.

Καλούμε τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα την Παρασκευή 24-06-2022 , δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στα σωματεία τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.