Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  6:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 18:01

Ξανά 3on3 στο Αγρίνιο: «Ραντεβού» για μπάσκετ στην πλατεία (Παρ 24 - Σαβ 25/5/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 24 και στις 25 Μαΐου επιστρέφει στο Αγρίνιο το τουρνουά μπάσκετ 3on3

Παρά το γεγονός ότι έχει επαναληφτεί στο Αγρίνιο η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση παραμένει πρωτότυπη και προσελκύει κάθε φορά όλο και περισσότερους λάτρεις του μπάσκετ και μάλιστα κάθε ηλικίας!

Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου η Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο θα υποδεχθεί για ακόμη μια φορά το «LOUX GNC 3on3».

Στο πλαίσιο του διήμερου αυτού τουρνουά δύο γήπεδα μπάσκετ θα «στηθούν» στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, τα οποία θα διαθέτουν ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Από τις προηγούμενες διοργανώσεις φάνηκε ότι η ενέργεια και η διάθεση των συμμετεχόντων, μικρών και μεγάλων, δημιουργεί το καταλληλότερο εορταστικό και αθλητικό κλίμα και αυτό αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά.

Το γεγονός ότι μια τέτοια διοργάνωση, με μεγάλη συμμετοχή μάλιστα, πραγματοποιείται στην «καρδιά» του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας, φαίνεται πως «ανοίγει κάθε φορά την όρεξη» σε όλο και περισσότερους αθλητές και μη για να συμμετάσχουν.

Φέτος, μέχρι στιγμής, οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι τουλάχιστον 80, ενώ συνεχώς ο αριθμός αυξάνεται!

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παίξουν μπάσκετ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, από 10 ετών έως και 100 ετών, χωρίς κανένα περιορισμό, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα

https://gnc3on3.gr/loux-gnc-3on3-agrinio-2024

και να δηλώσουν συμμετοχή.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο τουρνουά 3on3 της χώρας, που πρόσφατα ξεκίνησε το ταξίδι του και η δεύτερη «στάση» στη «διαδρομή» του είναι το Αγρίνιο, είναι δωρεάν!

Το LOUX GNC 3on3 Αγρίνιο 2024, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αγρινίου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

«Σκοπός μας είναι επί δύο ημέρες οι συμμετέχοντες και οι διερχόμενοι από την πλατεία Δημοκρατίας να ζήσουν μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό. Ο κόσμος όπου αποφάσισε να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του, με άλλους αθλητές και γενικότερα να χαρεί στην «καρδιά» της πόλης ήδη είναι αρκετός και συνεχώς αυξάνεται.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης

Οι κατηγορίες αφορούν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια από 10 ετών και πάνω, αφορούν δηλαδή όποιον το επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να έχει διάθεση για μπάσκετ» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης μιλώντας στη «Σ», συμπληρώνοντας ότι:

«Οι ομάδες συγκροτούνται από άτομα κάθε ηλικίας που αγαπούν το μπάσκετ και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση με τους φίλους τους και θέλησαν να παίξουν μπάσκετ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Υπάρχουν ομάδες παιδικές, εφήβων, ενηλίκων, ανδρών και γυναικών, ακόμη και παλαιμάχων».

Κωνσταντίνος Χονδρός - Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 204 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 18:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.