Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:35 μμ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 00:47

EU Green Week 2022: ο Αχελώος στο επίκεντρο της «Πράσινης Εβδομάδας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκδήλωση με θέμα ο ζωοδότης ποταμός Αχελώος επιβεβαιώθηκε ως επίσημη εκδήλωση συνεργατών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (30 Μάϊου – έως 5 Ιουνίου) μετά από αίτηση της ΑΜΚΕ ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ. Η ανακοίνωση:

Η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε απευθύνει πρόσκληση για διοργάνωση εκδηλώσεων εταίρων σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της Πράσινης Εβδομάδας της ΕΕ, από την Δευτέρα 30 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Την 11 Απριλίου 2022, οι διοργανωτές της Πράσινης Εβδομάδας της ΕΕ, εξέτασαν την αίτηση της ΑΜΚΕ ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κι η εκδήλωση με θέμα ο ζωοδότης ποταμός Αχελώος, επιβεβαιώθηκε ως επίσημη εκδήλωση συνεργατών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (30 Μαίου – έως 5 Ιουνίου).

«Στο πλαίσιο αυτό και κάτω από την ομπρέλα του #EUGreenWeek, θα θέλαμε να συνεργαστούμε στενά με συλλογικότητες, ενεργούς πολίτες, δημόσιους &ιδιωτικούς φορείς για να γίνουν διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις με άλλους εθελοντές, στοχεύοντας στην προβολή και ανάδειξη του τόπου μας, όπως δημιουργία μονοπατιών του Αχελώου, δημιουργία ταυτότητας των προϊόντων αγροδιατροφής καθώς και διάφορα workshops, webinars, public debates, guided walks, awareness-raising events, exhibitions, social club activities and an event on June 5th με θέμα τον ποταμό Αχελώο», αναφέρει η ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 299 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News