Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:05 μμ
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:12

ΕΛΑΣ: Tι να κάνετε εάν σας έρθει αυτό το παραπλανητικό e-mail

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΛΑΣ κάνει έκκληση στους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί τους πολίτες για ένα μήνυμα – απάτη που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας το παρακάτω κείμενο – μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει έκκληση στους πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.

protothema.gr 

Διαβάστηκε 530 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:24
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News