Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  5:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 19:03

Π. Τσιχριτζής: Δικαστικοί αγώνες μέχρι εξαντλήσεως στο προσκήνιο για την εκτροπή του Αχελώου (ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν και νέοι δικαστικοί αγώνες μέχρι …εξαντλήσεως σχετικά με το έργο της εκτροπής του Αχελώου διατύπωσε ο Παναγιώτης Τσιχριτζής μιλώντας στο “Δυτικά Fm 92,8”.

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας που επί χρόνια τάσσεται έμπρακτα κατά της υλοποίησης του έργου, ανέφερε στη Δήμητρα Λαοπόδη, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σε αυτό, όπως παρατήρησε, συμβάλει η ενεργειακή κρίση, κάτω από το πρίσμα της οποίας έρχεται στο προσκήνιο η αξιοποίηση των υδροηλεκτρικών φραγμάτων, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ορισμένων ως εναλλακτική.
“Συσπείρωση και όχι κουβέντες”

“Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα από ό,τι ήταν μέχρι τώρα”, εκτίμησε ο κ. Τσιχριτζής . Για το λόγο αυτό, τόνισε την ανάγκη οι Αιτωλοακαρνάνες να μην περιοριστούν στις κουβέντες αλλά να συσπειρωθούν και να αντιδράσουν σε όλα τα επίπεδα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με Άδωνι Γεωργιάδη

Τα “πυρά” εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων δέχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης που χαρακτήρισε “μουρλούς” όσους προσέφυγαν για το έργο στο ΣτΕ. Ο κ. Τσιχριτζής είχε απαντήσει με Καβάφη και το ποίημα “Όσο μπορείς” αντί άλλου σχολίου.

Αποκάλυψε, ωστόσο, στον “Δυτικά Fm 92,8” ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη και χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες της ιδιωτικής συνομιλίας, εκτίμησε ότι ο υπουργός έχει μετανιώσει για τα λεγόμενά του, όπως προκύπτει από την προσπάθειά του να δικαιολογηθεί. Αρκέστηκε να σχολιάσει ότι “θα τον κρίνει ο κόσμος” και ότι, σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης “θα μας βρει μπροστά του”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Τσιχριτζή στον “Δυτικά Fm 92,8”:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 497 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.