Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  4:38 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 18:41

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτή την εβδομάδα (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό σε βιοτεχνία επίπλων στο Αγρίνιο. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται άτομα για τις θέσεις:

Βοηθός σιδερά – ηλεκτροσυγκολλητής
Τεχνίτης για πλέξιμο καρεκλών με κορδόνι
Ανειδίκευτος εργάτης έως 30 ετών

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2641091411.

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ψυκτικός και βοηθός ψυκτικού για πλήρη απασχόληση σε κατάστημα στο Αγρίνιο, με μισθό και ασφάλιση. Τηλ. 6973055785.

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καθηγητές/καθηγήτριες Αγγλικής Γλώσσας απόφοιτοι ΑΕΙ, για full time απασχόληση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΣΑΛΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ». Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα άνω των 30 ετών με κάρτα ανεργίας για δουλειά σε αναψυκτήριο στο Αγρίνιο. Τηλ. 6974890562 (κ. Δημήτρης), ώρες επικοινωνίας 9:00-12:00 και 17:00-21:00.

 

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ γραφείο με έδρα το κέντρο του Αγρινίου αναζητά υπάλληλο για πλήρη απασχόληση, έως 35 ετών, για την θέση βοηθού λογιστή. Απαραίτητα καλή γνώση του αντικειμένου. Προϋπηρεσία στο αντικείμενο τουλάχιστον 3 ετών θα θεωρηθεί προσόν. Άμεση πρόσληψη. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 18/2 και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.