Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:48 μμ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 00:09

Η Βόζεμπεργκ συνδέθηκε με το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου που είναι «πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» οι μαθητές του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου συμμετείχαν σε μια δημιουργική συζήτηση με την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρθηκε στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλη,  ο Διευθυντή Β’θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Αθ. Σαρδέλης και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Απ. Βετσόπουλος. Ο δήμαρχος Αγρινίου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον διευθυντή του σχολείου Φώτη Λαζαρίνη και τους μαθητές.

Η ανάρτηση του δημάρχου Αγρινίου:

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ανέφερε σε ανάρτηση:

«Με μεγάλη χαρά συζήτησα σήμερα το πρωί με μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου για τις πολιτικές της #ΕΕ με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της #πανδημίας, στο πλαίσιο της επικοινωνίας μου με “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” από όλη την #Ελλάδα».

vozemberg 15 2 2022

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 705 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 00:14
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News