Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:30 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 01:09

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 540 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ – Θέσεις και στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 540 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ. Προκήρυξη ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1/2022 για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ.

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη ΣΟΧ 1/2022 για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πεντακοσίων σαράντα (540) ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων πλήρους απασχόλησης, 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους 8 μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες, σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή gov.gr -> Εργασία και Ασφάλιση-> Ανεργία-> Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ ή απευθείας από το σύνδεσμο,  αίτηση συμμετοχής από το Σάββατο 5/2/2022 και ώρα 00:01 π.μ. έως και Δευτέρα 14/2/2022 και ώρα 23:59 μ.μ.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμβουλεύονται το εγχειρίδιο με τις αναλυτικές οδηγίες της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του Ο.Α.Ε.Δ, για την οικεία Προκήρυξη ΣΟΧ1/2022 καθώς και τα αναφερόμενα σε αυτή Παραρτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία