Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  10:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 21:20

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η παράσταση για καλό σκοπό από το "Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου" υπέρ του συλλόγου "ΦΛΟΓΑ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πολύ ωραία παράσταση με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, είχαν την ευκαιρία οι ‘’τυχεροί’’ θεατές να παρακολουθήσουν την περασμένη Τετάρτη 22/5 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, με τίτλο ‘’Την… Κάναμε Λαχείο!’’

Η παράσταση ανέβηκε από το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, που ανταποκρίθηκε πρόθυμα και οι θεατές το διασκέδασαν με την καρδιά τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σύγχρονη κωμωδία, βγαλμένη από τα σπλάχνα του νεοέλληνα με πολύ κέφι και μπρίο.

Να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα πηγαίνουν υπέρ τους σκοπούς της Φλόγας, που υποστηρίζει οικογένειες με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 03
Συντελεστές μετά το πέρας της παράστασης

 

Το κείμενο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς βωμολοχίες και άσχημα λόγια, πράγμα που το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι, ενώ όλοι οι ηθοποιοί, έδειξαν το καταπληκτικό τους ταλέντο και δεν είχαν να ζηλέψουν με τίποτα τους επαγγελματίες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, να φτάσουν σε αυτήν την επιτυχία: Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Ζέτα Ξαξίρη, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Δώρα Μανίκα, Χρήστος Κυριαζής, Μάργια Φώλου και Λάζαρος Τσόλκας.

Η υπέροχη μουσική του έργου ήταν του Κωνσταντίνου Σαμψών, στο τραγούδι συμμετείχε ο Παναγιώτης Σιάτρας, ενώ είχαμε και συμμετοχή στη μουσική του δρόμου, των αδελφών Θοδωρή και Θωμά Κουτσουπιά.

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν του Λαζάρου Τσόλκα ενώ η ηχοληψία με τον φωτισμό ήταν του Βασίλη Καπελλάκη.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.opentheater.gr

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η δημοσιογράφος Χρύσα Σπαή μίλησε με συντελεστές της Παράστασης για το αναγνωστικό μας κοινό:

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 46

Εκ’ μέρους του συλλόγου ΦΛΟΓΑ η κα Έλενα Παπαγιάννη δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ το «Ανοιχτό θέατρο Αγρινίου» και τους συντελεστές του, που κάνανε αυτή την παράσταση για τη ΦΛΟΓΑ. Η ΦΛΟΓΑ είναι ένας σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Υπάρχουμε στην Ελλάδα 42 χρόνια. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1982.
Χωρίς τον κόσμο δεν θα μπορούσε να υπάρχει η ΦΛΟΓΑ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που πάντα στηρίζει τις δράσεις που κάνουμε, προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους που πάσχουν από καρκίνο. Ευχαριστούμε. »

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 47

Εκ μέρους των ηθοποιών που έλαβαν μέρος στην παράσταση η κα Σπυριδούλα Παπαιωάννου δήλωσε: «Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Μπορεί να ήταν κωμωδία το έργο μας, αλλά ήταν συγκινησιακά φορτισμένη όλη η ομάδα, γιατί ό, τι κάναμε το κάναμε για τη ΦΛΟΓΑ. Θέλουμε να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα. Μακάρι να μη χρειαζόταν να το κάνουμε εμείς όλο αυτό και να ήταν από ένα κράτος δίκαιο. Μακάρι να μην υπήρχαν παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και να μην υποφέρει κανένας άνθρωπος. Στα παιδιά που είναι σε αυτό και υποφέρουν αυτόν τον καιρό, τους ευχόμαστε να είναι καλά ή τουλάχιστον να γίνουν γρήγορα καλά. Εμείς πρέπει να βοηθάμε εκεί που μπορούμε ώστε να αλλάξει η ζωή τους. Κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί με τον εθελοντισμό.»

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 49

Ο πρόεδρος του Ανοιχτού θεάτρου Αγρινίου, σεναριογράφος αλλά και ηθοποιός στην παράσταση κος Λάζαρος Τσόλκας μας δήλωσε: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, γιατί με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε να δώσουμε αυτή την παράσταση για καλό σκοπό και όλα τα έσοδα θα πάνε για τους σκοπούς της ΦΛΟΓΑΣ, που είναι ένα σωματείο που στηρίζει παιδιά με καρκίνο. Όλοι πρέπει να βοηθάμε όπου μπορούμε και όπως μπορούμε και γι’ αυτό λοιπόν έγινε και αυτή η παράσταση σήμερα.
Βλέπουμε πως η παράσταση αρέσει πολύ και στο μυαλό μας είναι να κάνουμε ακόμα μερικές παραστάσεις, σε κάποιους συλλόγους ή δήμους της περιοχής. Θα γίνει προγραμματισμός και θα το ανακοινώσουμε στους φίλους μας έγκαιρα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και πιστεύουν σε μας και ευχαριστούμε κι εσάς για τη συνέντευξη.»

Δείτε φωτό απο την παράσταση:

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 05

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 06

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 07

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 08

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 09

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 10

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 11

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 12

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 13

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 14

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 15

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 16

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 17

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 18

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 19

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 20

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 21

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 22

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 23

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 24

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 25

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 26

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 27

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 28

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 29

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 30

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 31

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 32

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 33

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 34

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 35

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 36

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 37

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 38

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 41

ανοιχτο θεατρο αγρινιου 42

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

 

Διαβάστηκε 688 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033