Κυριακή, 19η Μαίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 15:24

Θέρμο: Με ποιον τρόπο τιμάται η προσφορά του γιατρού και πολιτικού Ιωάννη Νικολίτσα (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του γιατρού και πολιτικού Ιωάννη Νικολίτσα οποίος  γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Με αυτόν τον τρόπο, έπειτα από πρόταση του τέως δημάρχου Θέρμου Θεόδωρου Πορφύρη την οποία και αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφασίστηκε να τιμηθεί η προσφορά του στον τόπο ενώ δίνεται η δυνατότητα στους νεότερους να ενισχύσουν τη σχέση τους με το ιστορικό παρελθόν.  

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θέρμου αναφέρεται στην εκδήλωση και παραθέτει φωτογραφικό υλικό:

“Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 το πρωί , έγινε στην Πλατεία Οικογένειας Νικολίτσα, η Τελετή Αποκαλυπτηρίων της Προτομής του Γιατρού και Πολιτικού Ιωάννου Αθανασίου Νικολίτσα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά , τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα ,τον τέως Δήμαρχο Θέρμου κ. Θεόδωρο Πορφύρη και την εκπρόσωπο της οικογένειας Νικολίτσα κ. Δάφνη Νικολίτσα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας , ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ . Κοντογιάννης Γεώργιος και η κ. Δάφνη Νικολίτσα .
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο τέως Δήμαρχος Θέρμου κ. Θεόδωρος Πορφύρης.
Ο Ιωάννης Νικολίτσας ήταν για πολλά χρόνια Βουλευτής και Υπουργός Εσωτερικών με προσφορά στην γενέτειρα του, το Θέρμο .
Η τιμή ήταν επιβεβλημένη με πρόταση του δημάρχου κ Πορφύρη , την οποία αποδέχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου!”

konstantaras 7 9 2021

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 674 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.