Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:28

Κρατήστε σημειώσεις: Τι πρέπει να κάνετε & τι όχι στο πρώτο ραντεβού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αδιαμφισβήτητα, το πρώτο ραντεβού μπορεί να προκαλέσει όλα τα συναισθήματα ευτυχίας ή άγχους, ανάλογα με τον πιθανό σύντροφό σας.

Το πρώτο ραντεβού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μερικοί κανόνες σχετικά με το τι θα πρέπει να αποφύγει κανείς στο πρώτο ραντεβού, λέει η σύμβουλος σε θέματα σχέσεων, Catilin Cantor.

Όπως λέει η ειδικός, η συζήτηση για τον πρώην τους είναι επίσης μια τεράστια κόκκινη σημαία.

Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι για να κάνετε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άνετα, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά τον εαυτό σας και τους στόχους σας.

Οδηγός για πρώτο ραντεβού: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε

Μη ρωτήσετε τον αριθμό των προηγούμενων ερωτικών συντρόφων που είχε ο άνθρωπος που βρίσκεται απέναντί σας.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το πόσα χρήματα βγάζει κάθε μήνα ή οτιδήποτε για την οικονομική της/ του κατάσταση.

Το ντύσιμό σας θα πρέπει να είναι απλό και κομψό. Οι γυναίκες δεν έχουν κανένα λόγο να πηγαίνουν υπερβολικά βαμμένες και φτιαγμένες και οι άντρες τόσο ατσαλάκωτοι δεν να φοβάσαι να τους ακουμπήσεις.

Μην μπείτε στη διαδικασία να πείτε ψέματα για κάτι στη ζωή σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς αλλά και ευγενικοί.

Μην πηγαίνετε στο ραντεβού έχοντας συγκεκριμένες προσδοκίες κατά νου (όποιες κι αν είναι αυτές). Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και δείτε πως θα πάνε τα πράγματα.

Μην αρχίζετε να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν ξέρετε αν θα τον/ την ξαναδείτε.

Μην πιείτε πολύ. Το να καταλήξετε να είστε μεθυσμένοι στο τέλος της βραδιάς δεν είναι όμορφο θέαμα.

Μην φορέσετε κάτι με το οποίο δεν νιώθετε άνετα. Μπορεί να φαίνεται ωραίο, αλλά δεν υπάρχει λόγος νιώθετε άβολα όλη τη νύχτα.

Φροντίστε να είστε συνεπείς. Κανείς δεν θέλει να περιμένει. Εάν πάλι συμβεί κάτι έκτακτο, ενημερώστε στέλνοντας ένα μήνυμα ή παίρνοντας τηλέφωνο.

Μην αρχίσετε να συζητάτε για πολιτική. Όσο σημαντικό κι αν είναι να γνωρίζετε τις πολιτικές απόψεις του άλλου, το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη ώρα και το μέρος για να κάνετε τέτοιες συζητήσεις.

Μην κοιτάς το κινητό σου συνέχεια και μην απαντήσεις σε όλες τις κλήσεις που θα λάβεις. Πέρα απ’ όλα τα άλλα, είναι και αγένεια να είσαι με έναν άνθρωπο και να κοιτάς διαρκώς το κινητό. Εκτός αυτού, χάνεται η μαγεία του ραντεβού.

pronews.gr

Διαβάστηκε 878 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.