Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  2:13 πμ
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 23:21

Επικήρυξη για τους ασυνείδητους που βάζουν φόλες στον Αστακό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επικήρυξη για τους ασυνείδητους που βάζουν φόλες στον Αστακό

Πολλά είναι τα περιστατικά δηλητηριάσεων ζώων από φόλες, που βάζουν ασυνείδητοι και παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Αστακό.

Το συμπαθές σκυλάκι «Χάτσι» ήταν δυστυχώς το τελευταίο θύμα, που δηλητηριάστηκε από φόλα. Σε ανάρτησή του στο Facebook, πολίτης της περιοχής, δημοσιεύει βίντεο με το άτυχο σκυλάκι να ψυχορραγεί και ζητά πληροφορίες για τη δράση των ασυνείδητων που βάζουν τις φόλες, προσφέροντας αμοιβή 10 χιλιάδων ευρώ.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ξεκινώ την ανάρτησή μου αυτή ζητώντας συγγνώμη για τις εικόνες που ακολουθούν, καθώς βλέπουν και μικρά παιδιά, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Εδώ και πολλές μέρες έχουν τοποθετηθεί φόλες σε σημεία στον Αστακό, οι οποίες έχουν σκοτώσει πολλά σκυλάκια.

Μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο Χάτσι, ο οποίος ήταν αγαπητή φιγούρα και γνωστός σε όλους μας! Βλέποντας και το σημερινό περιστατικό, ειλικρινά λυπάμαι που είμαι Αστακιώτης και είμαι μέσα σε άτομα τα οποία φτάνουν να κάνουν τέτοιες απάνθρωπες πράξεις! θα παρακαλούσα, όποιος έχει δει κάποιο περιστάτικο ή έχει στην κατοχή του φωτογραφικό ή βιντεοσκοπημένο υλικό από τη δράση των «ανθρώπων» αυτών (αν μπορούν να λέγονται έτσι), να επικοινωνήσει μαζί μου. Δίνεται χρηματική αμοιβή 10.000 ΕΥΡΩ».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 790 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News