Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  4:20 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 18:58

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Η πρώτη εθελοντική συνεισφορά του Ιατρικού Συλλόγου στους εμβολιασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες έκανε στο facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος γνωστοποιώντας την πρώτη εθελοντική συνεισφορά στους εμβολιασμούς μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει πλαισιώνεται  από  τον πρόεδρο του Συλλόγου Άρη Τριβλή και την παιδίατρο Κορίνα Κόλλια ενώ στο κείμενο της ανάρτησης ο κ. Παπαδόπουλος  αναφέρει  χαρακτηριστικά:

“Σήμερα 8/5/2021 στο εμβολιαστικό κέντρο με τους Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κύριο Άρη Τριβλή και την φίλη παιδίατρο κ. Κορίνα Κόλλια. Η πρώτη εθελοντική συνεισφορά του ιατρικού συλλόγου. Ακολουθούν και άλλες ευχάριστες ειδήσεις για την επιπλέον στελέχωσή του, την προσεχή εβδομάδα. Σε όσους δε προσέτρεξαν με το καλημέρα να κριτικάρουν τις αδυναμίες της όλης προσπάθειας και μάλιστα κάποιοι προσέφυγαν στον Εισαγγελέα, η απάντηση είναι μία: η πράξη και το αποτέλεσμα κρίνει τον άνθρωπο και όχι η πολιτική του τοποθέτηση!”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 227 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.