Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 12:00

Δήμος Ξηρομέρου: Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στον Αστακό (Παρ 21/6/2024 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, διοργανώνουν εκδήλωση, με στόχο την προώθηση της μουσικής και την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην παραλία Αστακού ώρα 8.00 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν:

  • Ομιλίες με θέμα την Ημέρα της Μουσικής
  • Πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα

«Στόχος μας είναι να φέρουμε τη μουσική κοντά σε όλους τους πολίτες», δήλωσε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης. «Πιστεύουμε ότι η μουσική είναι μια γλώσσα που μας ενώνει όλους και μπορεί να φέρει χαρά και ευτυχία στη ζωή μας».

Απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μουσικούς του Δήμου Ξηρομέρου, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωσή να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6986605117.

«Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή μας και να γιορτάσουμε μαζί μας την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 95 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News