Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:17 μμ
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 10:27

Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί για δωρεά τροφίμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα» εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. για τα τρόφιμα που προσέφερε για τις ανάγκες του Εργαστηρίου.

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, συγκινημένοι από την ευγενική χειρονομία σας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα για τα τρόφιμα (μοσχαρίσιο κρέας, κιμά και φρέσκα ψάρια) που μας προσφέρατε. Τα τρόφιμα αυτά διανεμήθηκαν άμεσα στη Σ.Υ.Δ. – Οικοτροφείο και στα παιδιά μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι με τη συνεχή σας στήριξη και την αγάπη σας συμβάλλετε στην πρόοδο του Εργαστηρίου των νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους και η φοίτησή τους είναι εντελώς δωρεάν.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, με Υγεία, Δύναμη και κάθε καλό στις οικογένειές σας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News