Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:13 μμ
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 12:20

Αγρίνιο: “Ναι” στην απεργία της 6ης του Μάη λένε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να στηρίξει την απόφαση του Εργατικού Κέντρου για απεργία στις 6 του Μάη αποφάσισε η διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου “Η Ένωση”.

Κάλεσμα για αγωνιστικό “παρών” στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας απευθύνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. αναφέρονται τα εξής:

“Η Διοίκηση του σωματείου μας στη συνεδρίασή της στις 19/4/2021 αποφάσισε να στηρίξει την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για απεργία στις 6 Μάη τιμώντας την φετινή Πρωτομαγιά αγωνιστικά και δίνοντας πρώτη απάντηση στο νομοσχέδιο έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Καλούμε τους συναδέλφους ιδιωτικούς υπαλλήλους να συμμετέχουν στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α. την Τετάρτη 5 Μάη ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία .

Τους καλούμε να δώσουν μαζικό αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News