Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 16:45

Άνδρες δώστε προσοχή: Αυτά θέλουν οι γυναίκες στο... κρεβάτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αδιαμφισβήτητα, μια πολύ δύσκολη ερώτηση, είναι το να ρωτήσεις την ερωτική σου σύντροφο πώς είσαι στο... κρεβάτι.

Αν ζητήσεις φιλικές συμβουλές γύρω από το σεξ, τότε αναπόφευκτα θα ακούς αστεία, τα οποία εύκολα θα ακολουθήσουν ιστορίες για σεξ της μιας βραδιάς, οι οποίες δεν θα έχουν καμία σχέση με τις δικές σου ανησυχίες.

Επειδή όμως για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία -τουλάχιστον-  λύση, μια επαγγελματίας συνοδός κυριών, η οποία δηλώνει πως γνωρίζει τους άνδρες απ’ έξω και ανακατωτά, ρίχνει φως σε αυτό που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες στο κρεβάτι.

Αυτές είναι οι κορυφαίες συμβουλές της για να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι.

Επικοινωνία

Το να έχεις αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι και να παίρνεις πρωτοβουλίες δεν είναι κακό, ωστόσο είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που κάνεις της αρέσουν; Ρώτησε την σύντροφο σου τι είναι αυτό που της αρέσει και κάντο όσο καλύτερα μπορείς.

Η συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα είναι πολύ κρίσιμη για ένα ζευγάρι. Μην κάνεις υποθέσεις, γιατί ποτέ δεν θα ξέρεις αν η απόδοση σου ήταν καλή. Γνωρίζοντας λοιπόν τις προτιμήσεις της, σημαίνει ότι θα αποδώσεις καλύτερα και δεν θα ανησυχείς.

Ποτέ μην της ρίξεις κανα χαστουκάκι ή τραβήξεις τα μαλλιά της χωρίς να την ρωτήσεις.

Χαλαρά…

Παρόλο που μια γυναίκα εκτιμά την ασυγκράτητη φύση ορισμένων πτυχών της ανατομίας σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να πηγαίνεις πάνω της λες και είσαι “κομπρεσέρ”.

“Σε καμία γυναίκα που γνωρίζω δεν της αρέσει η διείσδυση να κρατά πάρα πολύ ώρα και να γίνεται με τρομερά γρήγορο ρυθμό και σκληρό τρόπο, ασχέτως του τι βλέπουν οι άντρες στις ταινίες πορνό.”

“Πολλές γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών… οπότε ποτέ μην την ρωτάς συνέχεια αν πρόκειται “να τελειώσει”. Όσο περισσότερο πίεση της ασκείς, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να συμβεί. Συν ότι το καλό σεξ δεν χρειάζεται πάντα να καταλήγει σε οργασμό.”

Έλεγξε την γλώσσα σου

“Ποτέ μην κολλήσεις την γλώσσα σου μέσα στο αυτί της. Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην το μισεί αυτό.” Ίσως είναι η πρώτη φορά που το ακούς αυτό, αλλά ισχύει.

Μην φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου

Η καταστολή των συναισθημάτων, συνήθως δεν είναι ευνοϊκή στο κρεβάτι.

“Έχοντας κοιμηθεί με άνδρες όλων των κατηγοριών (παρθένους, συνταξιούχους, χήρους, παντρεμένους και άνδρες με ελεύθερες σχέσεις), αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι ανεξαρτήτως του ποιος είσαι, μπορείς να γίνει πολύ ελκυστικός στις γυναίκες, δείχνοντας ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι γι ‘αυτές.”

“Επίσης, αν έχεις καλούς τρόπους και τις σέβεσαι, δεν τις νοιάζει αν έχεις παραπάνω κιλά ή λιγότερα μαλλιά στο κεφάλι σου.”

Δες τι θέλεις και εσύ

“Οι περισσότεροι άνδρες χρειάζονται στοργή (όχι μόνο σεξ), και αυτό δεν το γνωρίζουν όλες οι γυναίκες.” Η πλειοψηφία επίσης, “Έχει ανάγκη να ακούσει κοπλιμέντα από μια γυναίκα, και θα προτιμήσει να ευχαριστήσει πρώτα την ίδια στο κρεβάτι.” Οπότε, δώστης αυτή την συμβουλή και δεν θα χάσει κανένας από τους δύο.

pronews.gr

Διαβάστηκε 4471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.