Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:19 μμ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 18:40

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη η κοπή πίτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημέρωση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας πραγματοποιήθηκε και φέτος στο 1ο Δημ. Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου η κοπή της βασιλόπιτας που για άλλη μια χρονιά ήταν ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Ο Σεβασμιώτατος μέσα στο τόσο επίπονο έργο του, βρήκε το χρόνο να ευλογήσει την Σχολική μας Κοινότητα και να δώσει απλές, αλλά σοφές συμβουλές και ευχές στους μικρούς μαθητές, που με απόλυτη ησυχία παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην μικρή ακολουθία και εκδήλωση.
Ευχαριστίες και ευχές απηύθυναν στο Σεβασμιώτατο και στους Μαθητές τόσο ο Διευθυντής του Σχολείου , όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, ευχόμενοι συμπόρευση και αγάπη όλων όσων εμπλέκονται στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης.
 
IMG_0161
IMG_0165

Διαβάστηκε 1652 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News