Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  12:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 22:03

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1 (Κύπελο) (Δηλώσεις Παικτών Παναιτωλικού)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ντάουντα: «Καλό το 1-1, θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Ο σκόρερ του Παναιτωλικού στο 1-1 με την ΑΕΚ, Αμπιόλα Ντάουντα μίλησε για το γκολ που σημείωσε αλλά και για τις πιθανότητες της ομάδας του στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάουντα στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του: «Είμαι ένας επιθετικός. Πρέπει να είμαι αδυσώπητος. Όταν παίζεις απέναντι στην ΑΕΚ δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες και πρέπει να εκτελέσεις όταν σου έρθει η μπάλα, στις λίγες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν».

Για το αγωνιστικό πλάνο του Παναιτωλικού: «Είχαμε ένα πλάνο, αλλά μας δυσκόλεψε πολύ ο Σιμόες και ο Μάνταλος. Ο προπονητής έφερε τον Μουνιέ και τον Ρόσα κοντά μου. Εγινε λίγο πιο εύκολο. Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

gazzetta.gr

Μαλής: «Δύσκολη η πρόκριση, αλλά όλα είναι πιθανά»

Ο στόπερ του Παναιτωλικού δεν χάνει την ελπίδα του για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ μετά το 1-1.

Ο Αλέξανδρος Μαλής ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθεια του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ (1-1). «Από τη στιγμή που ήρθε ο κ. Χάβος έχουμε βελτιωθεί πολύ και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα, είτε την ΑΕΚ, είτε τον Ολυμπιακό. Το θέλαμε πολύ το σημερινό. Ο κόουτς μάς είπε να το ευχαριστηθούμε. Θέλαμε να κλείσουμε καλά τον αντίπαλο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη, αλλά ποδόσφαιρο παίζουμε, όλα είναι πιθανά και θα πάμε στο ΟΑΚΑ να προσπαθήσουμε», τόνισε ο αμυντικός των Αγρινιωτών.

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 2233 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News