Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  5:45 πμ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 18:11

H Ναυπάκτια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη ποζάρει ως cover girl του Marie Claire

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To τεύχος Ιουλίου του περιοδικού είναι αφιερωμένο στις Ελληνίδες αθλήτριες των Ολυμπιακών του Παρισιού.

Όπως πάντα εντυπωσιακή η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Αφού κατέκτησε στις αρχές του χρόνου παγκόσμια μετάλλια καλλιτεχνικής κολύμβησης -ασημένιο και χρυσό- στη Ντόχα, ετοιμάζεται να θριαμβεύσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, φιγουράρει στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού Marie Claire, καθώς το τεύχος Ιουλίου εστιάζει σε όλες τις κορυφαίες γυναίκες αθλήτριες που θα μας εκπροσωπήσουν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, τη βλέπουμε με ολόσωμο μαγιό Misssoni Mare, με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα ζακάρ, πλάι στη συναθλήτριά της Σοφία Μαλκογεώργου.

Μεταξύ άλλων, ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας μας για διάκριση, δηλώνει για τις εμπειρίες της στο νερό: «Δήλωσα στην προπονήτριά μου ότι τελικά θα πηγαίναμε στη Ντόχα να πάρω το χρυσό. ;Hμουν πολύ πεσμένη εκείνη την ώρα και το είπα με πολύ πείσμα. Με το ίδιο μεγάλο πείσμα δούλεψα όλη τη χρονιά».

Αυτό είναι ένα από τα δυο εξώφυλλα με κοινό τίτλο «Go Greece» καθώς στο άλλο πρωταγωνιστούν τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστηκε 178 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News