Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  5:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 17:28

Καιρός: Οι θερμοκρασίες μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο – Νέα πρόγνωση Αρναούτογλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμα ημέρα ο υδράργυρος κινείται σε υψηλά επίπεδα και ο Σάκης Αρναούτογλου – μέσα από ανάρτησή του στο Facebook – ενημέρωσε για το πώς θα κυμανθεί η θερμοκρασία όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 30 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας! Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου! Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου θέλοντας να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να υπολογίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή του διευκρίνισε ότι «στη Δυτική και Νότια Ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και Κρήτη μακριά από τη θάλασσα υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία.

Στις ορεινότερες περιοχές (π.χ. 500-1000 μέτρα υψόμετρο) 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα. Στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, αλλά με πιο αυξημένη τη σχετική υγρασία.

reader.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 120 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News