Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 09:52

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι τελετές λήξης των τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι τελετές λήξης των τμημάτων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη δημιουργική και παραγωγική χρονιά για το σύλλογο. Σε αυτές αποτυπώθηκε η σοβαρή και εξαιρετική δουλειά που συντελείται σε όλα τα επίπεδα, υπενθυμίζοντας ότι η Γ.Ε.Α. είναι από τα λίγα σωματεία που κατορθώνει και διατηρεί ενεργά και σε υψηλό επίπεδο περισσότερα από δέκα τμήματα. Τμήματα με έντονη δράση και παρουσία το καθένα εξ αυτών στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Οι φετινές τελετές λήξης πραγματοποιήθηκαν από τα τμήματα Μπάσκετ, Ρυθμικής Ενόργανης Γυμναστικής, Zumba, Στίβου, Σκακιού, Λαογραφικού Ομίλου, Βόλεϊ, Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού. Έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα 10 με 20 Ιουνίου, αποτελώντας ουσιαστικά γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και γι’ αυτό το λόγο αγκαλιάστηκαν με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό.

Ως διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τους χορευτές μας, τους δασκάλους και τους προπονητές μας, καθώς και το προσωπικό του συλλόγου, γιατί ο καθένας από την πλευρά του συνέβαλε σε αυτή την επιτυχημένη κατά γενική ομολογία σεζόν. Θερμές ευχαριστίες και προς όλη την αγρινιώτικη κοινωνία και όχι μόνο, που διαχρονικά στηρίζει και συμμετέχει στις δράσεις του σωματείου μας.

Διαβάστηκε 138 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News