Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  7:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 21:45

Super League: O Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού Ενέα Μιχάι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην καθιερωμένη πλέον “συνέντευξη της εβδομάδας”, η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση στο superleaguegreece.net: “Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 (και ώρα 14:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο “ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΧΑΪ”, δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Ενέα Μιχάι, προσφορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός”.

Twitter: @Super_League_GR
Instagram: @Super_League_GR

 

Διαβάστηκε 713 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News