Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  7:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 13:20

Ναύπακτος: «Άνοιξε» η αυλαία στο 6ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ κορασίδων της Ομόνοιας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και την παρουσίαση των ομάδων άνοιξε η αυλαία για το 6ο Διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης κορασίδων το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου, στο λόμπι του Ξενοδοχείου Lepanto στη Ναύπακτο.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η πρώτη ημέρα του επιτυχημένου τουρνουά που διοργανώνει η Ομόνοια Ναυπάκτου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της πόλης (24-28 Ιουνίου) ήταν ημέρα γνωριμίας και περιλάμβανε την υποδοχή των ομάδων και την τακτοποίησή τους πριν την έναρξη των καθαρά αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Αρχικά το λόγο έλαβε ως οικοδεσπότης ο πρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ. Αντώνης Σχοινάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου, τις καλωσόρισε και ευχήθηκε να έχουν ένα όμορφο τετραήμερο στην πόλη και φυσικά καλούς αγώνες.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Ναυπακτίας κ.Ντίνος Τσουκαλάς αφού καλωσόρισε τις φιλοξενούμενες ομάδες, στάθηκε στη μεγάλη σημασία που έχουν αυτές οι διοργανώσεις στην τουριστική προβολή της πόλης αλλά και στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος. Έκλεισε δηλώνοντας πως είναι υποχρέωση του Δήμου να είναι κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια υπέροχη διαμονή.

Ακολούθησαν οι επικεφαλής των ομάδων μαζί με τους αρχηγούς τους που ο κάθε ένας ξεχωριστά χαιρέτησε την εκδήλωση και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο.

Στη φετινή διοργάνωση εκτός της οικοδέσποινας Ομόνοιας Ναυπάκτου, συμμετέχουν η ASD Roccalumera Pallavolo από τη Σικελία (Ιταλία), η VoleroPaleαπό τη Σερβική περιοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ο ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ., ο Άρατος Κιάτου και ο ΑΣΠ Αλίμου.

Είχε προηγηθεί μέσα στην μέρα στον ίδιο χώρο ένα ενημερωτικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε το STRONG ME με την ομάδα της Άσπας Θεοφίλου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Άσπα Θεοφίλου, ιδρύτρια του STRONG ME με μια εισήγηση για όσα δεν λέμε ανοικτά για τα δικαιώματά μας, το σώμα μας, την περίοδό μας (STOP PERIOD SHAMING). Ακολούθησε μέσω Zoomη μαιευτήρας γυναικολόγος, ειδική παιδογυναικολόγος, αντιπρόεδρος WHFκα Κατερίνα Δεληβελιώτου με θέμα “Τι πρέπει να γνωρίζει η έφηβη αθλήτρια για την γυναικολογική της υγεία”. Στη συνέχεια ο Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Υπεύθυνος συντονισμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ κος Γιώργος Νικολαΐδης μιλώντας για τις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς στην καθημερινότητά μας και τα έμφυλα στερεότυπα. Το ενημερωτικό πρόγραμμα έκλεισε με την εικαστικό κα Ιωάννα Παρασκευά με το πρωτοποριακό πρότζεκτ I AM NOT A DOLLκαι τα περισσότερα κορίτσια να συμμετέχουν μαζί της.

Το φετινό τουρνουά διοργανώνεται από την Ομόνοια Ναυπάκτου με συνδιοργανωτές το Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο Lepanto, το Super Market Market In, τα πλαστικά Κοτρώνη και Νέα Οδός, με υποστηρικτές την επιχείρηση ήχου και εικόνας Δημητρίου Ιωάννου και την οργάνωση STRONG ME.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η αθλητική διαδικτυακή πύλη ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ».

Όλη η συνέντευξη τύπου:

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει τέσσερα παιχνίδια ως εξής: 

12:00 ASD Roccalumera Pallavolo – ΑΟ Άρατος Κιάτου

14:00 ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ – Σπαρτιατικός ΓΣ

16:30 Ομόνοια Ναυπάκτου – ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας

18:30 Volero Pale- ΑΠΣ Αλίμου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 112 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News