Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:43 μμ
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 22:20

Μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου διακρίθηκε σε διαγωνισμό της Ολυμπιακής Ακαδημίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου Νεφέλη Τσιρογιάννη διακρίθηκε στον διαγωνισμό της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας «4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στο Δρόμο για το Παρίσι 2024» στην κατηγορία «Εικαστικά 2 – Κατασκευή του δικού μου μεταλλίου».

Η ανακοίνωση του σχολείου:

Μία σημαντική διάκριση για την μαθήτρια του 6 ου Γυμνασίου Αγρινίου Νεφέλη Τσιρογιάννη

Η μαθήτρια του σχολείου μας Νεφέλη Τσιρογιάννη διακρίθηκε στον διαγωνισμό της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας «4η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 2024» στην κατηγορία ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ 2 – Κατασκευή του δικού μου μεταλλίου.

Η βράβευσή της μόνο τυχαία δεν είναι, η Νεφέλη δεν είναι απλά μια επιμελής μαθήτρια, είναι ένα σεμνό και διακριτικό παιδί. Αυτό που ζωγράφισε στο μετάλλιό της είναι κάτι που την χαρακτηρίζει. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα στο σχολείο στάθηκε η ίδια αλληλέγγυα σε συμμαθητές της που είχαν ανάγκη.

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 6ου Γυμνασίου την συγχαίρουν για την διάκρισή της, της εύχονται να κρατήσει αναλλοίωτο ό,τι καλό μέσα της και πάντα να προοδεύει.

Νεφέλη Πολλά Συγχαρητήρια»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 252 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News