Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  7:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 22:15

«La Isla»: Οι… «νησιώτες» του Ατζούν σε περιπέτειες στην Αιτωλοακαρνανία – Δείτε το επεισόδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Αιτωλοακαρνανία ως γνωστόν επέλεξε για γυρίσματα το ριάλιτι αγωνισμάτων με τίτλο «La Isla» (Το Νησί), παραγωγής της ACUN MEDYA που προβάλλεται στο Μεξικό και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα της Λατινικής Αμερικής

Οι ομάδες αφίχθησαν στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου δύο εβδομάδες και η παραγωγή επέλεξε σημεία όπως ο Παλαιοπόταμος, το Αιτωλικό και μέρη του Μεσολογγίου για να γίνουν γυρίσματα για ένα επεισόδιο.

Στο πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Μεξικό οι παίχτες του «Νησιού» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έξι νέες δοκιμασίες στο Αιτωλικό ενώ ξεχωριστά είναι τα πλάνα με τα αγωνίσματα στην παραλία Παλαιοπόταμος στον Λούρο.

Δείτε το επεισόδιο: 

Δεκάδες ήταν τα άτομα της παραγωγής  που βρέθηκαν στην περιοχή μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενώ γνωστές προσωπικότητες του Μεξικού συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Δείτε φωτογραφίες:

Το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 108 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News