Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  6:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:49

1ο Nafpaktos Motor Show στις 28,29 και 30 Ιουνίου στην παραλία Γριμπόβου (Παρ 28 - Κυρ 30/6/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, το Αθλητικό Σωματείο «ΦΙΛΜΠΑ» (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), διοργανώνει το 1ο Nafpaktos Motor Show στις 28,29 και 30 Ιουνίου 2024 στο χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης Ναυπάκτου, στην παραλία Γριμπόβου. 

Πρόκειται για μία έκθεση μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος, στην οποία επαγγελματίες και ιδιώτες εκθέτουν τα οχήματα και τα προϊόντα τους στο κοινό.  Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν επίσης επιδείξεις από επαγγελματίες οδηγούς, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ, στον θαλάσσιο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη με Jet Ski.

Σημειώνεται ότι, στο Nafpaktos Motor Show θα λειτουργεί και περίπτερο του Συλλόγου «Φλόγα», προκειμένου να στηριχθεί το σημαντικό έργο του.

Το 1ο Nafpaktos Motor Show τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.  Οι διοργανωτές απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του event, καθώς και στην Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

  • Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Διαβάστηκε 90 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:53
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News