Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  3:29 μμ
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 18:00

Παναιτωλικός: Συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και εκτοίουν με Λαμία ο Μανά, με ΑΕΛ ο Ντίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο βασικά του στελέχη χάνει ο Παναιτωλικός στην επόμενη τετράδα αγώνων, καθώς Μανά και Ντίας συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο πρώτος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στον οποίο έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει ποινή και ο Φράνκο Μάζουρεκ.

Ο Ντίας θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δέλλας προτίμησε να έχει όλους τους παίκτες του στα δύο επόμενα με Ξάνθη (θα λείψει αναγκαστικά ο Κυριακίδης) και Παναθηναϊκό, στα οποία η ομάδα του θέλει το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής για να βρεθεί στην πεντάδα.

Βέβαια ο «κίτρινος πυρετός» θα έχει διάρκεια, καθώς οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, Μαλής, Μιχάι, Χαντάκιας και οι Λουσέρο, Κυριακίδης, είναι στο όριο των τριών καρτών.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 495 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News