Παρασκευή, 18η Οκτωμβρίου 2024  10:15 μμ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 23:08

Μεσολόγγι: Με επιτυχία οι Περιφερειακοί Αγώνες Ελικοφόρων Τηλεχειριζόμενων Αεροσκαφών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με ιδιαίτερη επιτυχία εκτελέστηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Ελικοφόρων Τηλεχειριζόμενων Αεροσκαφών που διοργάνωσε η «Αεραθλητική Ένωση Πατρών» στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου, την Κυριακή 13 – 10 – 24.

Αεραθλητές από διάφορα μέρη της Χώρας είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις θαυμάσιες ευκολίες του αεροδρομίου, ενώ η «Αεραθλητική Ένωση Πατρών», εκτός από την αγωνιστική διοργάνωση, έκλεισε την εκδήλωση με γεύμα προς τους διαγωνιζόμενους και παρευρισκόμενους επισκέπτες.

Επισημαίνεται ότι η υπόψη εκδήλωση ήταν πολύ διδακτική για τους μικρούς μας φίλους που ήρθαν στο Αεροδρόμιο, με δεδομένο ότι ήρθαν κοντά με την αεροπορική τεχνολογία των τηλεκατευθυνόμενων α/φων -drones που αποτελεί το επόμενο «μεγάλο βήμα» της Γενικής Αεροπορίας (Γ.Α.).

Τον Δήμο Μεσολογγίου εκπροσώπησαν, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Χρήστος Βούρβαχης και ο Προϊστάμενος του ΧΥΤΑ κος Νικόλαος Παπανικολάου. Επίσης παραβρέθηκε και ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανάπτυξη για Όλους » και Δημοτικός Σύμβουλος κος Αθανάσιος Λύρος.

Με τον αγώνα αυτό η Αερολέσχη Μεσολογγίου, εκτός της περιστασιακής αεραθλητικής δραστηριότητας , σχεδόν, κάθε Σάββατο - Κύριακο, ολοκλήρωσε έξη (6) Πανελλήνιες και Περιφερειακές αεραθλητικές εκδηλώσεις για το τρέχον έτος, αναδεικνύοντας έτσι το Αεροδρόμιό μας σε βασικό αεραθλητικό κέντρο.

Κλείνοντας το παρόν δελτίο τύπου η Αερολέσχη Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά όλους της συμμετέχοντες στην εκδήλωση και αξιολογώντας τις πιθανές και διαφαινόμενες εξελίξεις στον χώρο της «Γενικής Αεροπορίας» (Γ.Α.), επισημαίνει , για άλλη μια φορά, την επιτακτική ανάγκη για την αποτελεσματικότερη εξέλιξη του θέματος, την θεσμική παρουσία του Δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 56 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.