Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 20:30

ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ - σειρά 96η

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

- Το σύμβολο της πυραμίδος του Χέοπα - ισόπλευρο τρίγωνο και φωτιά - τονίζει την ονομασία της πυραμίδας. Και τα πυραμιδικά τρίγωνα για τον Πλάτωνα είναι τα κάλλιστα γιατί επαναλαμβανόμενα σχηματίζουν τρίτο ισόπλευρο. Όσο για τη φωτιά έχει το σχήμα της πυραμίδας και είναι το οξύτερο απ'ολα τα στοιχεία.

- Σύμφωνα με ένα άρθρο των Times της Ιρλανδίας "σε πολύ απομακρυσμένη απο σήμερα, εποχή πανάρχαια, πριν να ιδρυθούν οι πυραμίδες, πρέπει να είχε ανπτυχθεί πολιτισμός με μεγάλη πρόοδο στις επιστήμες, που δημιούργησε την ελληνική γλώσσα και το γεωμετρικό - γεωδαιτικό σύστημα - δίκτυο του Ελληνικού χώρου. Σπουδαία στοιχεία του πολιτισμού αυτού ελήφθησαν υπόψη αργότερα κατά την ανέγερση των πυραμίδων της Αιγύπτου, όπου είχε επεκταθεί αυτός ο προϊστορικός Ελληνικός πολιτισμός. Η θεωρία αυτή συμφωνεί και με τα γραφόμενα του Πλάτωνα στον Τιμαίο και στον Κριτία"

- Τα μεγαλιθικά έργα φορτισμένα ηλεκτροστατικά αποτελούσαν ισχυρούς πυκνωτές της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που έδινε ισχυρές ακτινοβολίες.

- Οι χρονικές αντιστοχίες ενός ανθρώπου που ζεί στη γή και ενός που κινείται στι διάστημα με την ταχύτητα του φωτός είναι: τα 20,40 και 50 χρόνια γίνονται 270, 36.000 και 420.000.

- Κάποιοι επιστήμονες υποχτηρίζουν ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα πιστό αντίγραφο, αιθερικό, άυλο σώμα.

- Η έλικα του DNA - RNA,εκτός απο το γενετήσιο κώδικα, πιθανόν κρύβει και άλλες λειτουργίες που θα ανακαλυφθούν στο μέλλον.

- Η εναλλασόμενη μαγνητική ενέργεια χαμηλής συχνότητας επηρεάζει το ζωντανό ιστό.

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 764 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 21:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Φρίξος

Συντάκτης άρθρων, το περιεχόμενο των οποίων είναι το απόσταγμα εμπειριών και γνώσης γύρω απο τον άνθρωπο, τη ζωή, την κοινωνία, την ιστορία, την πολιτική κ.α. Τα άρθρα αυτά αποσκοπούν στην αυτοβελτίωση όλων μας.
Η γνώση είναι δύναμη !!!