Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  10:16 πμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 09:49

«Μπηχτές» Κωνσταντάρα εναντίον του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου μετά τη συνάντηση του με τη γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
«Μπηχτές» από τον Σπύρο Κωνσταντάρα εναντίον του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου σε ανάρτησή του για το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Θέρμου με τη γενική γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βενετία Βιλδιρίδη.

Ο δήμαρχος Θέρμου με αφορμή τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας της περιοχής, όπως η υποστελέχωση που έχει ως αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων, άφησε σαφείς αιχμές σε βάρος του κ. Αγραφιώτη ότι ο Ιατρικός Σύλλογος δεν επιδεικνύει διεκδικητική στάση όπως οφείλει. Κι αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, αποτελεί μομφή για το γεγονός ότι ο Ιατρικός Σύλλογος ασχολήθηκε  με το ζήτημα του νερού στην τοπική κοινότητα Σιταραταλών εκδίδοντας δελτίο Τύπου, χωρίς να διευκρινίζει μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο κ. Κωνσταντάρας, ότι αυτό δεν αφορούσε ολόκληρο το Δήμο Θέρμου.      

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωσνταντάρας: 

Συναντήθηκα την Δευτέρα 7/10/2024 με την Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κα Λίλιαν Βενετία Βιλδιρίδη στο γραφείο της στο υπουργείο Υγείας και συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Θέρμου.

Η κα Γενικός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γνώση στα θέματα που τις έθεσα , όσο αφορά τους οδηγούς για το ασθενοφόρο, την έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, την ανάγκη κάλυψης κενών με επικουρικό προσωπικό.

Την ίδια αγωνιστικότητα και διεκδίκηση της καλής λειτουργίας των δομών υγείας των δήμων αναμένω και από τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου , δια του προέδρου του και του ΔΣ , που αποτελεί καταστατική τους υποχρέωση , διότι μέχρι σήμερα δεν επέδειξαν για το Κέντρο Υγείας Θέρμου κανένα ενδιαφέρον .

Εμείς συνεχίζουμε την καθημερινή διεκδικητική παρέμβαση μας σε όλους τους τομείς.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Η ανάρτηση:

Διαβάστηκε 53 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.