Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:21 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 12:07

Διθύραμβοι Δημητρογιάννη για Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Εντύπωση προκάλεσε τοποθέτηση του Λάμπρου Δημητρογιάννη στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στη συζήτηση για τις ενεργειακές κοινότητες της Δυτικής Ελλάδας στα απόνερα της πρόσφατης σύσκεψης με την υφυπουργό Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου.

Ο Λάμπρος Δημητρογιάννης εκθείασε τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, για όλη τη δουλειά που έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να φτάσει το ενεργειακό project των φορέων της περιοχής να έχει φάκελο πληρότητας. Μίλησε με διθυραμβικά σχόλια και ιδίως  προσωπικά για τον Περιφερειάρχη.

Η ιδέα, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν του Νεκτάριου Φαρμάκη και πρόσθεσε πως το όλο project προετοιμάστηκε σε χρόνο ρεκόρ που θα τον ζήλευαν ακόμα και οι μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες.

Ο Λάμπρος Δημητρογιάννης μιλώντας για τις ενεργειακές κοινότητες έμεινε πιστός στη γραμμή της παράταξης υποστηρίζοντας ότι το Υπουργείο έπρεπε να είχε δώσει όρους σύνδεσης, καθώς ο σχεδιασμός της Περιφέρειας ήταν πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα σε σημείο που να βραβευτεί από τον ΟΗΕ ως καλή πρακτική για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 72 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.