Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  2:23 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 15:16

Πετράκης: «Ο Παναιτωλικός θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την πορεία του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης, που φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και στον «Κόσμο των σπορ».

Ο Κρητικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να τα δίνει όλα σε κάθε ματς ενώ υπογράμμισε ότι το ζητούμενο για αυτόν είναι η διαρκής βελτίωση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για την ομάδα του:

«Σαν προπονητής και άνθρωπος την στάση μου την καθορίζω από το τι πιστεύω για τον εαυτό μου, την ομάδα μου και τον στόχο μας. Όχι από τον αντίπαλο. Δεν λέω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Θέλω ανεξάρτητα από τον αντίπαλο να έχουμε ενιαία στάση, να τα δίνουμε όλα, να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να δούμε μέσα από την διαδικασία αυτή τι έχουμε πάρει.

Όσο πιο πολύ δουλεύεις και βελτιώνεσαι, τόσο ανταγωνιστικότερος γίνεσαι. Έτσι μπορείς να διεκδικείς περισσότερα. Βελτίωση και σαν άτομα, σε ατομικό επίπεδο και συλλογικά. Αυτό δεν έχει ταβάνι. Είναι στο χέρι μας να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Σχετικά με το αν ο Παναιτωλικός έχει στόχο το γκρουπ 5-8, σχολίασε:

«Πιστεύετε ότι δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που δεν το έχει στο μυαλό της αυτό; Όλες το έχουν. Μέχρι να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να γινόμαστε καλύτεροι και να μην επηρεαζόμαστε από θετικά και αρνητικά που προκύπτουν».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 60 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.